دانشگاه علامه طباطبائی
دانشگاه علامه طباطبایی در سال 1363 با هدف تأمین و پرورش نیروی انسانی متخصص مورد نیاز کشور تاسیس شد.

این دانشگاه در سال 1354 با نام مدرسه عالی بازرگانی یا علوم ارتباطات اجتماعی تشکیل شد و در سال 1363 با پیوستن چند دانشگاه دیگر به علامه طباطبایی تغییر نام داد.

دانشگاه علامه طباطبایی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، با ادغام مجتمع‌های دانشگاهی بزرگ و با سابقه علوم اداری و بازرگانی و همچنین ادبیات و علوم انسانی، از سال 1363 تحت عنوان دانشگاه علامه طباطبایی فعالیت آموزشی و پژوهشی جدید خود را آغاز کرد.

دانشگاه علامه بزرگترین و تنها دانشگاه در زمینه علوم انسانی است و در تهران قرار دارد و تأمین و پرورش نیروی انسانی متعهد و متخصص مورد نیاز کشور و تولید و توسعه علم، از جمله مهم‌ترین اهداف‌ شکل گیری آن است.

دانشگاه علامه طباطبایی دارای 6 دانشکده و یک مؤسسه آموزش‌عالی فعال و 4 دانشکده در حال تأسیس و یک مرکز تخصصی آزاد است.

در این دانشگاه 6 مرکز پژوهشی در 108 رشته و و گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری دانشجو می‌پذیرد.

تعداد اعضای هیأت علمی تمام وقت دانشگاه 412 نفر می‌باشد که به لحاظ موقعیت ممتاز علمی و کارآمدی خود در مدیریت کلان کشور حضور فعال دارند.

دانشکده‌های دانشگاه علامه طباطبایی:

• دانشکده اقتصاد
  • دانشکده مدیریت و حسابداری