دبیرستان پسرانه نمونه دولتی دانشمند
 
 

24 خرداد 1391

خواص و مضرات اسفناج

خواص و مضرات اسفناج

كلروفیل اسفناج عامل مؤثری برای تقویت عضلات و قلب است . اسفناج به علت دارا بودن سدیم و آهك ، ترشی خون را از بین برده ، استخوان و عضلات را محكم می كند . همچنین اسفناج رعشه را معالجه می كند . مواد صمغی اسفناج فراوان بوده و جهت نرم كردن غشای معده و روده مفید است .

مولف: مدیر سیستم
0  نظر
رتبه خبر: 2/5
(2 نظر )
ارسال شده در خبر های: علمی
قبلی  
1 
  بعدی
صفحه 1 از 1
 
 
     
نقشه سایت