وی یکی از افردی است که پیش از این نیز گمانههای صحیح و قابل استنادی را در مورد آیفون 5S و آیفون 5C پیش از معرفی رسمی آنها ارائه داده بود.
در مجموعهای از توییتها که توسط دیکسون منتشر شده است، وی مدعی شده که آیفون 6 ضخامتی برابر 0.22 اینچ خواهد داشت که حتی از آیفون 5S نیز که ضخامتی برابر 0.30 داشت، باریکتر است. هرچند این تغییر روی کاغذ چندان زیاد نیست، اما درصورتی که این تلفنهوشمند را در دست بگیرید، تفاوت را احساس خواهید کرد. شاید در صورتی که جزو افرادی باشید که از قاب برای تلفنهوشمند خود استفاده میکنید، باید خوشحال باشید، چرا که با اضافه کردن قاب به آیفون 6 ضخامت آن برابر با آیفون 5S خواهد شد. ترکیب کاهش ضخامت در کنار افزایش اندازهی کلی صفحهی نمایش ایده جذابی به نظر میرسد.
براساس اطلاعات ارائه داده شده توسط دیکسون، آیفون 6 از یک صفحهی نمایش فوق رتینا بهره خواهد برد که یکی از برتریهای این نسخه بوده و تبدیل به یکی از مهمترین فاکتورها در بازاریابی آیفون 6 خواهد بود. این روزها اغلب تلفنهایهوشمند که در ردهی پرچمداران به بازار عرضه میشوند، دارای رزولوشن 1080p هستند، از اینرو میتوان انتظار داشت تا اپل نیز از این سیاست پیروی کرده و عرضهی صفحهی نمایشی با تراکم پیکسلی 389 پیکسل در اینچ را جایگزین صفحهی نمایش کنونی با تراکم پیکسلی 326 ppi نماید. مطمئنا ارائهی چنین رزولوشنی در یک صفحهی نمایش 4.7 اینچی بسیار فوقالعاده خواهد بود. با توجه به کیفیت بالای صفحهی نمایش آیفونهای کنونی اپل و سیر پیشرفت این ابزارها میتوان انتظار داشت تا آیفون 6 نیز چنین ویژگی داشته باشد.
علاوه بر اطلاعات موجود در مورد صفحهي نمایش، دیکسون اطلاعاتی را نیز دربارهی سایر اجزا ارائه داده است که از جملهی آن میتوان به پردازندهی A8 اشاره کرد که فرکانس کاری آن برابر 2.8 گیگاهرتز خواهد بود. تراشهی پیشین اپل نیز با برخورداری از قابلیت پردازش 64 بیتی، بسیار سرتر از رقبا بوده و هست، اما گویا اپل بار دیگر درصدد تقویت پردازندهی خود است. با تمرکز روی افزایش و تعبیه قابلیتهایی در رابطه با پردازش ویژگی های حرکتی و فاکتورهای تندرستی، اپل توجه خود مربوط به افزایش قدرت پردازنده را در پیش گرفته است.
دیکسون در مورد این اطلاعات چنین اظهار نظر کرده است:
خروج اطلاعات در رابطه با محصولات اپل از آزمایشگاه این کمپانی پیش از معرفی محصولات اپل، بسیار دور از انتظار به نظر میرسد.شاید این اطلاعات واقعی باشند، هرچند احتمال ساختگی و بیارزش بودن این اطلاعات نیز وجود دارد.